KARGO BEDAVA & KAPIDA ÖDEME FIRSATI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Membran Kapak Nedir?

17-11-2020 12:02
Membran Kapak Nedir?

 

Membran kapak, PVC folyonun MDF plakanın tek bir yüzeyine preslenmesi ile elde edilmektedir. Membran kapaklar sağlam ve uzun süreli kullanıma uygun olması sayesinde en çok tercih edilen ürünlerdendir. Çeşitli renk ve desen seçenekleri ile istenilen dekorasyona uygun olarak mobilya üretimindeki yerini korur.

Membran kapaklar özellikle banyo ve mutfak dolaplarında kullanılır. Bununla birlikte televizyon ünitelerinde ve kapaklı çoğu mobilyada tercih edilir. Renk ve model seçeneği çok olan bu ürünlerin mat ve parlak olması tamamen isteğe kalmıştır. Fakat her üründe yüzeyleri pürüzsüzdür. 

Membran kapak dayanıklı mı?

Membran kapak uzun ömürlü, su ve neme karşı dayanıklı, rahatlıkla temizlenebilen ve bakteri barındırmayan malzemelerden üretilmiştir. Renk ve desen seçenekleri oldukça fazladır. Dayanıklı olmasıyla da birçok ihtiyaca ve zevke cevap verebilmektedir. Portmanto, gardırop, çekmece yüzeyleri, raf ve sabit olarak yan kapamalarda sıklıkla tercih edilir.

Membran kapak nasıl kullanılır?

Yüksek ısı ve direkt güneş ışığına maruz bırakmak birçok ürüne zarar verdiği gibi membran kapaklarda da aynı etkiye sebep olmaktadır. Bununla beraber sert ve keskin cisimlerden de korunması gerekir. Aynı şekilde kapakların temizliği sırasında da zararlı kimyasallardan kaçınmak gerekir. Örneğin çamaşır suyu kullanılmaması gereken maddelerdendir.

Membran kapakların temizliğinde ılık sabunlu su ve yumuşak bez veya sünger kullanımı uygundur. Ahşap temizleyici ürünler de yine tercih edilebilecek malzemelerdendir. Kullanılan temizlik ürünlerinin içeriğinde keskin kimyasallar asla olmamalıdır.

Konfor ve dayanıklılık bir arada

Şık ve uzun ömürlü mobilyalar herkesin istediği türdendir. Özellikle banyo ve mutfak dolabı gibi yıpranmaya daha müsait parçaların uzun süre kullanımı için hangi malzemeden üretildiğine dikkat edilmesi gerekir. Dekorasyon uygulamalarında istenilen renk ve desende membran kapaklar kullanılabilir. Banyo, mutfak, yatak odası, TV ünitesi ve çocuk odası gibi birçok alanda kullanımı kolay ve rahattır. Ayrıca özel tasarım ürünlerde de çokça tercih edilebilmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.